On aika rentoutua ja toivottaa...

Vuoden lopussa tulee väkisin miettineeksi mitä kuluneen vuoden aikana on tullut tehtyä. Alkuvuosi oli kylmä ja tuolloin raadoin monena viikonloppuna testejä studiolla. Enkä turhaan, valaisua tuli opittua roimasti lisää ja tehtyjen valojen laatu on toivottavasti jo aivan eri tasolla kuin vuosi sitten. Kuuma kesä vastaavasti aiheutti sen, ettei studiolle astuttu koko kesä-heinäkuussa ja ulkokuvauksetkin jäivät vähemmälle. Ensi vuonna olisi tarkoitus etsiä isompia studiotiloja, varsinkin tärkeämpiä kuvauksia varten extratila olisi tarpeen. Tällä hetkellä malleja ei saa koskaan tarpeeksi kauas taustasta ja fondin leveys ei riitä isomman porukan kuvaamiseen. Myös korkeutta saisi olla rutkasti lisää, jotta ylävalon saisi korkeammalle. Tulevaisuudessa voisi kokeilla myös uusia vuokrastudioita.

Vuoden aikana tekemiäni verkkosivuja on kertynyt tavallista vähemmän, mutta ainakin seuraavien saittien ulkoasu muistuttaa enemmän tai vähemmän psd-tiedostojani: www.tuulilasi.fi, www.airporttaxi.fi, www.hinku.net, www.4dswing.com, www.kokkiman.com, fiskars.fi/360 (kampanja, joka ilmeisesti jo poistunut verkosta). Isoimmat sivustot ovat vielä toteutuksessa, ja julki luultavasti vasta puolessa välissä vuotta 2011.

Allekirjoittanut keskittyy nyt nauttimaan maaseudun rauhasta, jouluruoista sekä kauniista maisemista. Toimistolle palaan 3.1.