Vaatemallisto ja tuhat tulista rautaa

Mikä saa ihmisen sanomaan kyllä, tietäen että siitä seuraa enemmän harmia kuin hyötyjä? Kahden graafisen alueen osaamisen varjopuolia on ehdottomasti se, ettei paukut riitä täysillä polkemiseen molemmilla osa-alueilla. Tulee ahmittua aina liikaa projekteja. Tällä hetkellä hommat vaihtuvat työpöydällä vinhaa vauhtia ja se on aina pois seuraavien kuvauksien suunnittelusta. Lähiviikkoina aikataulu toivon mukaan rauhoittuu hieman, sillä tuleviin koitoksiin on nyt entistä tärkeämpää keskittyä huolella. Tiedossa on ainakin hieman taidekuvaa, "editorialia" sekä myöhemmin beautyä.

Kuvasin vaatemallistoa viime viikon perjantaina. Jälkikäteen on toki helppo listata asioita, joita olisi mielellään säätänyt enemmän. Pääasia kuitenkin on, että lopputulos on ehdottoman hyvä. Työskentely ammattilaisten kanssa helpottaa paljon, säästyy rutkasti aikaa kun malli tietää mitä häneltä halutaan ja kaikilla on luotto omaan tekemiseensä. Näin pääsee hyödyntämään ylijäävän ajan esim. kuvaamalla spontaania fiiliskuvaa.

Ylläoleva kuva taltioitui herkälle filmille, aitoa ISO 800 -filmikohinaa. Omaksi ilokseni halusin fiilistellä sillä välin kun digirunko oli "jäähtymässä".